Kako izgleda tretman

Head Clean – tretman

Koja je prednost uklanjanja vaški u salonu Head Clean?

Ukoliko ste pokušali da uklonite vaške samostalno i niste uspeli, mi smo tu da Vam pomognemo sa našim višegodišnjim iskustvom. Ukoliko ste konstatovali da Vaše dete ima vaške, nemate vremena ili ne želite da se bavite vaškama, mi ćemo to na profesionalan način uraditi umesto Vas. U prijatnom prostoru našeg salona rešićete problem brzo i efikasno i izbeći istraživanje kako da se rešite vaški, raspitivanje koji su preparati najefikasniji i eksperimentisanje sa različitim prirodnim i hemijskim preparatima na vašem detetu.

Na koji način uklanjate vaške?

Za uklanjanje vaški i gnjida primenjujemo mehaničko-hemijski tretman, pri čemu osnovu i najvažniji deo našeg tretmana predstavlja mehanički tretman. Hemijska sredstva se koriste u skladu sa težinom infestacije, uzrastom klijenta i stanjem vlasišta. Svrha tretmana hemikalijama je uklanjanje živih vaški. Koristimo isključivo neškodljiva sredstva, registrovana u našoj zemlji za primenu kod pojave vaši (pedikuloze). Samo uklanjanje vaški ne rešava problem, jer uprkos hemijskom tretmanu, gnjide tj. jajašca koja vaške polažu su u velikom broju slučajeva otporna na hemikalije i ukoliko se mehanički ne uklone, iz njih se po pravilu izležu nove vaške, čime se započinje novi reproduktivni ciklus. Mehaničko odstranjivanje gnjida sprovodi se na sistematičan način primenom najboljih profesionalnih češljeva namenjenih za tu svrhu.

Koliko dugo traje tretman?

Dužina tretmana zavisi od težine infestacije, vrste hemijskog sredstva koje se koristi i dužine kose, ali uzimajući u obzir sve pomenute faktore, za prosečnu dužinu kose i srednju jačinu infestacije potrebno je oko sat vremena. Takođe da bismo sa sigurnošću prekinuli reproduktivni ciklus vaške, neophodno je ponoviti tretman nakon 7 do 10 dana, pri čemu ponovljeni tretman obično traje kraće i njegova cena iznosi polovinu cene prvog tretmana.

Tretman za trudnice i bebe

U radu sa trudnicama i bebama ne primenjujemo hemijska sredstva.

Cena

Cena usluge zavisi prevashodno od dužine kose, kao i težine infestacije. Za više informacija pozovite +381 61 195 17 67.

 

 

© Head Clean 2018, sva prava zadržana