O nama

Salon Head Clean je prvi specijalizovani salon za profesionalno uklanjanje vaši i gnjida iz kose, za decu i odrasle. Salon posluje od 2014. godine i lider je u ovoj oblasti na tržištu Srbije i regiona. Od osnivanja pa do danas, u salonu je uspešno tretirano više hiljada klijenata.

Salon Head Clean je prijatno opremljen i nalazi se na dve lokacije, u Beogradu, ul. Kolašinska 22, i u Novom Sadu ul. Kosovska 23.

Naši zaposleni prolaze kroz posebnu obuku za rad po postupku koji je kroz dugogodišnje iskustvo razvijen u našem salonu. Cene tretmana su povoljne i ne prelaze trošak standardnih sredstava za tretman vaški i gnjda koje se mogu nabaviti u apoteci. Klijentima omogućavamo da problem s vaškama reše uspešno, komforno i profesionalno.

Takođe, garantujemo potpunu diskreciju.

Nudimo sledeće usluge:

– Pregled kose i dijagnostika
– Tretman kose standardnim hemijsko – mehaničkim postupkom
– Tretman kose bez primene hemijskih sredstava za mlađu decu, trudnice ili klijente sa razvijenom osetljivošću na hemikalije ili nadraženom kožem glave
– Saradnja sa privatnim školama i vrtićima,
– Saradnja sa državnim školama po zahtevu roditelja.

Takođe, u našem salonu se možete informisati kako se dalje zaštititi od prenošenja vaški ili kako da se eventualno sami najbolje nosite sa ovim problemom u kućnim uslovima, ukoliko niste u mogućnosti da zakažete profesionalni tretman.

Salon Head Clean želi da aktivno doprinese razvoju bolje i srećnije Srbije i angažuje se u humanitarnom radu besplatno pružajući uslugu za decu u pojedinim ustanovama i organizacijama koje zbrinjavaju decu.

Salon Head Clean redovno učestvuje u različitim informativnim emisijama na televiziji, radiju i časopisima, kao što su RTS, Pink, B92, Večernje novosti, Telegraf, Kurir itd, gde govorimo o problemima sa vaškama i njihovom tretmanu.

Za dolazak na tretman preporučujemo klijentima da zakažu dan ranije, iako svima nastojimo da izađemo u susret i obezbedimo termin koji im najviše odgovara.

Zakazivanje je moguće obaviti i na engleskom jeziku.

Telefon za zakazivanje: +381 61 195 1767

© Head Clean 2018, sva prava zadržana